Logo museum de buitenplaats

Verbouwing in Museum De Buitenplaats

De tentoonstellingszaal van Museum De Buitenplaats is vanaf dinsdag 21 mei gesloten vanwege werkzaamheden aan het gebouw. Het Drentse Landschap, de eigenaar van het pand, gaat het pand toegankelijker maken. Zo komt er een glazen entree, worden de looproutes in het gebouw aangepast en wordt de klimaatinstallatie vernieuwd. De werkzaamheden duren de gehele zomer. Het vernieuwde museum wordt naar verwachting in het najaar heropend. Het Nijsinghhuis, het museumcafé en de museumtuin blijven wel geopend op dinsdag t/m zondag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Foto: Sake Elzinga, 2024.

 

Recente berichten

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

Het museumpaviljoen is vanaf dinsdag 21 mei een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud