Vrienden

Vrienden zijn van groot belang voor Museum De Buitenplaats. Als Vriend laat u zien dat u het museum een warm hart toedraagt en legitimeert u het maatschappelijke bestaansrecht van het museum. Vrienden dragen bij aan de aankoop van nieuwe kunstwerken en de realisatie van tentoonstellingen. Wilt u deel uitmaken van deze betrokken groep kunstliefhebbers? Word dan Vriend of Vriend + van Museum De Buitenplaats.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als Vriend of Vriend+ van Museum De Buitenplaats. U heeft de keuze uit een een jaarlijks terugkerende automatische incasso of een eenmalige betaling via iDeal.

Wilt u zich liever via de mail aanmelden en het geld handmatig overboeken? Stuur dan een mail met het onderwerp “Vriend worden handmatige betaling” met uw gegevens naar [email protected].

Wilt u meer informatie ontvangen? Bel naar 050 3095818 of mail naar [email protected].

Vriend

Vriend+

Voor een bijdrage vanaf €45,- per jaar bent u Vriend van Museum De Buitenplaats. Een hogere bijdrage is altijd welkom. Dit komt ten goede aan het museum. Als Vriend ontvangt u een Vriendenpas welke u de volgende voordelen biedt:

  • Het hele jaar gratis toegang tot Museum De Buitenplaats;
  • Korting op concerten.
  • U ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst.

Voor een bijdrage van €85,- per jaar bent u Vriend+ van Museum De Buitenplaats. Als Vriend+ ontvangt u een Vriendenpas welke u de volgende voordelen biedt:

  •  Het hele jaar gratis toegang tot Museum De Buitenplaats;
  • Korting op concerten;
  • U ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst;
  • U ontvangt uitnodigingen voor expositie-openingen en speciale evenementen. 

Bezoek

Arrangementen

In verband met het concert van NNO ensemble BLEND op zondag 1 oktober is het museumpaviljoen gesloten van 14:00 tot 15:00 uur. 

Koop hier een ticket voor het concert!

Naar de inhoud springen