Logo museum de buitenplaats

Vrienden

Vrienden zijn van groot belang voor Museum De Buitenplaats. Als Vriend laat u zien dat u het museum een warm hart toedraagt en legitimeert u het maatschappelijke bestaansrecht van het museum. Vrienden dragen bij aan de aankoop van nieuwe kunstwerken en de realisatie van tentoonstellingen. Wilt u deel uitmaken van deze betrokken groep kunstliefhebbers? Word dan Vriend of Vriend + van Museum De Buitenplaats.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als Vriend of Vriend+ van Museum De Buitenplaats. U heeft de keuze uit een een jaarlijks terugkerende automatische incasso of een eenmalige betaling via iDeal.

Wilt u zich liever via de mail aanmelden en het geld handmatig overboeken? Stuur dan een mail met het onderwerp “Vriend worden handmatige betaling” met uw gegevens naar [email protected].

Wilt u meer informatie ontvangen? Bel naar 050 3095818 of mail naar [email protected].

Vriend

Vriend+

Voor een bijdrage vanaf €45,- per jaar bent u Vriend van Museum De Buitenplaats. Een hogere bijdrage is altijd welkom. Dit komt ten goede aan het museum. Als Vriend ontvangt u een Vriendenpas welke u de volgende voordelen biedt:

  • Het hele jaar gratis toegang tot Museum De Buitenplaats;
  • Korting op concerten.
  • U ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst.

Voor een bijdrage van €85,- per jaar bent u Vriend+ van Museum De Buitenplaats. Als Vriend+ ontvangt u een Vriendenpas welke u de volgende voordelen biedt:

  •  Het hele jaar gratis toegang tot Museum De Buitenplaats;
  • Korting op concerten;
  • U ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst;
  • U ontvangt uitnodigingen voor expositie-openingen en speciale evenementen. 
Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

Het museumpaviljoen is vanaf dinsdag 21 mei een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud