Logo museum de buitenplaats

Agenda

Agenda

In deze agenda vindt u alle tentoonstellingen, evenementen en rondleidingen die in Museum De Buitenplaats worden georganiseerd.

Daarnaast vinden er een aantal wekelijkse activiteiten plaats. 

  • Elke woensdag van 11:15 tot 12:00 uur vindt er Tai Chi plaats in de Appelhof. Kijk voor meer informatie op www.taichigroningen.nl
  • Elke dinsdag t/m vrijdag om 13:30 uur vindt er een rondleiding plaats door het Nijsinghhuis. Aanmelden kan via de pagina van het Nijsinghhuis. 
  • Elke dinsdag en donderdag om 11:00 uur vindt er een rondleiding plaats door de Museumtuin. Aanmelden kan via de pagina van de Museumtuin.

Plan een bezoek bij De Buitenplaats

Kijk op onze pagina’s veelgestelde vragen en plan uw bezoek voor eventuele vragen/meer informatie.

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

Op woensdag 12 en donderdag 13 juni is het Nijsinghhuis gesloten in verband met de opbouw van de tentoonstelling Maarten Robert en het Nijsinghhuis. Dit betekent dat deze dagen alleen de museumtuin en het café geopend zijn.  

Het museumpaviljoen is momenteel een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud