Businessclub

De Businessclub van Museum De Buitenplaats is er voor bedrijven en ondernemers die het museum en kunst en cultuur een warm hart toedragen. Met uw bijdrage helpt u bij de realisatie van tentoonstellingen en het beheer van de collectie.

Samenwerking met bedrijven versterkt het museum. Andersom verbindt u zich met gelijkgestemde bedrijven en toont u uw maatschappelijke betrokkenheid. Omdat Museum De Buitenplaats een ANBI-instelling is, is uw lidmaatschap aftrekbaar van de belasting. Als Businessclublid profiteert u van een aantal voordelen:

  • 4 inspirerende businessclubbijeenkomsten per jaar en een exclusief businessclubdiner;
  • Uitnodigingen voor speciale openingen en evenementen;
  • Een businessclubkaart waarmee u gratis toegang heeft tot Museum De Buitenplaats (incl. de Museumtuin);
  • 10 relatiekaarten per jaar die toegang geven tot tentoonstellingen of podiumactiviteiten;
  • De mogelijkheid één keer per jaar kosteloos Museum De Buitenplaats te gebruiken voor een ontvangst van uw relaties (exclusief catering en personeel);
  • Naamsvermelding in het museum en op de website van het museum.


Wij vragen u zich voor minimaal drie jaar aan Museum De Buitenplaats te verbinden. Op deze manier is het mogelijk een langdurige samenwerking met u aan te gaan en kunnen wij Museum De Buitenplaats als culturele ontmoetingsplaats in het noorden op de kaart zetten. Het Businessclublidmaatschap kost € 750,- (excl. BTW) per jaar.

Wilt u graag lid worden of nadere informatie ontvangen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen of contact op nemen met:
Annette Offringa,
Relatiebeheer
050 3095818
[email protected]

Gegevens contactpersoon

Bedrijfsgegevens

Bezoek

Arrangementen

In verband met het concert van NNO ensemble BLEND op zondag 1 oktober is het museumpaviljoen gesloten van 14:00 tot 15:00 uur. 

Koop hier een ticket voor het concert!

Naar de inhoud springen