Museumwinkel

Op zoek naar een bijzonder cadeau, de catalogus bij een van de tentoonstellingen of een aandenken aan uw bezoek? Neem dan eens een kijkje in de Museumwinkel van Museum De Buitenplaats. Ons assortiment vernieuwt zich voortdurend en onze medewerkers staan klaar om u te informeren en te assisteren.

EEN BIJZONDER CADEAU VOOR JEZELF OF EEN ANDER

In de Museumwinkel vindt u een breed assortiment bijzondere kunstcadeaus, sieraden en designvoorwerpen. Ook voor kleine cadeaus en handige gebruiksvoorwerpen kunt u bij ons terecht. Denkt u onder andere aan mooie notitieblokken, portemonnees, tassen en sjaals. Daarnaast bieden we een ruime keuze aan kunstboeken en een gevarieerd aanbod aan kaarten voor elke gelegenheid. Voor kinderen zijn er onder meer prachtige kinderboeken, puzzels en educatieve spellen. In de museumwinkel is het uitsluitend mogelijk om met pin te betalen.
Museumwinkel
Museumwinkel

CADEAUBON VAN MUSEUM DE BUITENPLAATS

In de Museumwinkel is de ‘Museum De Buitenplaats Cadeaubon’ verkrijgbaar. Met deze cadeaukaart kunt u ook anderen laten genieten van al het moois dat Museum De Buitenplaats te bieden heeft. Trakteer uw dierbaren op een bezoek aan het museum, een geschenk uit de Museumwinkel of een heerlijke lunch in het Museumcafé.

De Museum De Buitenplaats cadeaubon is onbeperkt geldig, de waarde kan naar wens worden ingevuld en ook het restbedrag is onbeperkt geldig.

Plan een bezoek bij De Buitenplaats

Bekijk ter voorbereiding de Plan uw bezoek en Veelgestelde vragen pagina’s om uw bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats.

Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo.  

Ga naar de inhoud