Toekenning Kickstart Cultuurfonds

Goed nieuws voor Museum De Buitenplaats! We zijn bijzonder blij dat de subsidieaanvraag bij Kickstart Cultuurfonds is gehonoreerd. Museum De Buitenplaats is hard getroffen door de crisis die ontstond door het virus. Zo kreeg het museum te maken met de terugloop van bezoekers en moest het museum tentoonstellingen en concerten annuleren waardoor er veel inkomsten zijn misgelopen. We zijn erg blij dat we met deze subsidie weer verder kunnen met wat voor ons belangrijk is, namelijk het presenteren van ons mooie en bijzondere museum. Helaas is de bezoekersstroom nog verre van normaal en is het nog steeds tasten in het duister wat de komende tijd zal brengen. Als u het museum een hart onder de riem wilt steken en het wilt steunen kunt u bijvoorbeeld een vriend-lidmaatschap aanvragen. We bieden twee soorten lidmaatschappen aan die u terug kunt vinden op de website via www.museumdebuitenplaats.nl.

Recente berichten

Rondje Cultuur

Op zondag 24 september wordt het culturele seizoen in Eelde-Paterswolde volgens traditie geopend met het Rondje Cultuur. Vijf culturele instellingen – Culturele Raad Eelde, Café-Theater

Lees meer »

Bezoek

Arrangementen

In verband met het concert van NNO ensemble BLEND op zondag 1 oktober is het museumpaviljoen gesloten van 14:00 tot 15:00 uur. 

Koop hier een ticket voor het concert!

Naar de inhoud springen