Toekenning Kickstart Cultuurfonds

Goed nieuws voor Museum De Buitenplaats! We zijn bijzonder blij dat de subsidieaanvraag bij Kickstart Cultuurfonds is gehonoreerd. Museum De Buitenplaats is hard getroffen door de crisis die ontstond door het virus. Zo kreeg het museum te maken met de terugloop van bezoekers en moest het museum tentoonstellingen en concerten annuleren waardoor er veel inkomsten zijn misgelopen. We zijn erg blij dat we met deze subsidie weer verder kunnen met wat voor ons belangrijk is, namelijk het presenteren van ons mooie en bijzondere museum. Helaas is de bezoekersstroom nog verre van normaal en is het nog steeds tasten in het duister wat de komende tijd zal brengen. Als u het museum een hart onder de riem wilt steken en het wilt steunen kunt u bijvoorbeeld een vriend-lidmaatschap aanvragen. We bieden twee soorten lidmaatschappen aan die u terug kunt vinden op de website via www.museumdebuitenplaats.nl.

Recente berichten

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats.

Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo.  

Ga naar de inhoud