Rondje Cultuur

Op zondag 24 september wordt het culturele seizoen in Eelde-Paterswolde volgens traditie geopend met het Rondje Cultuur. Vijf culturele instellingen – Culturele Raad Eelde, Café-Theater G&A Boelens, Bibliotheek Eelde, Museum Vosbergen en Museum De Buitenplaats – bieden een gevarieerd en cultureel programma, als voorproefje op een interessant cultureel seizoen. Bezoekers zijn van harte welkom op de verschillende locaties. De toegang is gratis!

In Museum De Buitenplaats worden gedichten voorgedragen door Marjoleine de Vos, waarbij ze muzikaal begeleidt wordt door Robert Jan van der Feen op fluit. Het concert is van 13:15 tot 14:00 uur. De toegang is gratis. Kijk voor het volledige programma op www.cultureleraadeelde.nl.

Recente berichten

Rondje Cultuur

Op zondag 24 september wordt het culturele seizoen in Eelde-Paterswolde volgens traditie geopend met het Rondje Cultuur. Vijf culturele instellingen – Culturele Raad Eelde, Café-Theater

Lees meer »

Bezoek

Arrangementen

In verband met het concert van NNO ensemble BLEND op zondag 1 oktober is het museumpaviljoen gesloten van 14:00 tot 15:00 uur. 

Koop hier een ticket voor het concert!

Naar de inhoud springen