Logo museum de buitenplaats

Rondje Cultuur

Flyer rondje cultuur 2023

Op zondag 24 september wordt het culturele seizoen in Eelde-Paterswolde volgens traditie geopend met het Rondje Cultuur. Vijf culturele instellingen – Culturele Raad Eelde, Café-Theater G&A Boelens, Bibliotheek Eelde, Museum Vosbergen en Museum De Buitenplaats – bieden een gevarieerd en cultureel programma, als voorproefje op een interessant cultureel seizoen. Bezoekers zijn van harte welkom op de verschillende locaties. De toegang is gratis!

In Museum De Buitenplaats worden gedichten voorgedragen door Marjoleine de Vos, waarbij ze muzikaal begeleidt wordt door Robert Jan van der Feen op fluit. Het concert is van 13:15 tot 14:00 uur. De toegang is gratis. Kijk voor het volledige programma op www.cultureleraadeelde.nl.

Recente berichten

Willem Brouwer, Zittende aap, 1915-1920, geglazuurd keramiek, collectie Drents Museum

Open Dag | De Verbinding

Museum De Buitenplaats organiseert op zaterdag 16 maart een Open Dag om de opening van De Verbinding – De Buitenplaats ontmoet Drents Museum te vieren! Tussen 10:00 en 17:00

Lees meer »
Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo. 

Ga naar de inhoud