Logo museum de buitenplaats

Rondje Cultuur

Flyer rondje cultuur 2023

Op zondag 24 september wordt het culturele seizoen in Eelde-Paterswolde volgens traditie geopend met het Rondje Cultuur. Vijf culturele instellingen – Culturele Raad Eelde, Café-Theater G&A Boelens, Bibliotheek Eelde, Museum Vosbergen en Museum De Buitenplaats – bieden een gevarieerd en cultureel programma, als voorproefje op een interessant cultureel seizoen. Bezoekers zijn van harte welkom op de verschillende locaties. De toegang is gratis!

In Museum De Buitenplaats worden gedichten voorgedragen door Marjoleine de Vos, waarbij ze muzikaal begeleidt wordt door Robert Jan van der Feen op fluit. Het concert is van 13:15 tot 14:00 uur. De toegang is gratis. Kijk voor het volledige programma op www.cultureleraadeelde.nl.

Recente berichten

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

In verband met het Koepeltjesfestival op zaterdag 29 juni is Museum De Buitenplaats slecht bereikbaar. 

Het museumpaviljoen is momenteel een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud