Logo museum de buitenplaats

Workshop Stiftgedicht

13mei13:0015:00Workshop Stiftgedicht

Workshop Stiftgedicht

Op zaterdag 13 mei vind de workshop Stiftgedicht plaats. Na een wandeling in de Museumtuin om inspiratie op te doen bij de dichtregels die er te vinden zijn, gaan we in de Oranjerie aan de slag met een stiftgedicht. Vanuit willekeurige bladzijdes uit oude boeken maken we door weg te strepen een eigen gedicht. Deze kan eventueel met de collagetechniek omgetoverd worden tot een mooi beeld.

De workshop gaat door bij 4 aanmeldingen of meer. Er is plek voor 8 personen.

Prijs: € 17,50 p.p. Materialen en koffie/thee zijn inbegrepen.

Tijd: 13:00 – 15:00 uur

(Zaterdag) 13:00 - 15:00