Logo museum de buitenplaats

Workshop - Papier van papier

04mrt13:0015:00Workshop - Papier van papier

Details

Museum De Buitenplaats doet u verstild staan…

Na het grote succes van de workshops in het najaar van 2022 vinden er in het nieuwe jaar weer workshops plaats in Museum De Buitenplaats! Op zaterdag 4 maart vindt de workshop Papier van papier plaats.

In deze workshop gaan we de kunst van het papier maken ontdekken. We bekijken welke kleuren uit het papier komen en hoe je deze kunt beïnvloeden. Wil je een afbeelding toevoegen en daar je kleur op aanpassen? Er zijn tal van mogelijkheden in deze workshop! We maken papier op postkaartformaat, leuk voor jezelf of om te versturen.

Tickets: €15,- p.p., inclusief materiaal

Tijd

4 maart 2023 13:00 - 15:00(GMT+02:00)

Locatie

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen

Other Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

In verband met het Koepeltjesfestival op zaterdag 29 juni is Museum De Buitenplaats slecht bereikbaar. 

Het museumpaviljoen is momenteel een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud