Logo museum de buitenplaats

Workshop Papier van papier

28nov13:0015:00Workshop Papier van papier

Details

Museum De Buitenplaats doet u verstild staan… 

In november en december zullen er verschillende workshops plaatsvinden in Museum De Buitenplaats! Op maandag 28 november vindt de workshop Papier van papier plaats.

Tijdens de workshop Papier van papier maken we van papier pulp en van pulp weer papier. We bekijken welke kleuren papier er uit de pulp komen en hoe je deze kleuren kunt beïnvloeden. De zelfgemaakte papiertjes worden postkaartformaat, leuk om te versturen of te schenken!

Tickets: €15,- p.p., inclusief materiaal

Tijd

28 november 2022 13:00 - 15:00(GMT+02:00)

Locatie

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen

Other Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

Op woensdag 12 en donderdag 13 juni is het Nijsinghhuis gesloten in verband met de opbouw van de tentoonstelling Maarten Robert en het Nijsinghhuis. Dit betekent dat deze dagen alleen de museumtuin en het café geopend zijn.  

Het museumpaviljoen is momenteel een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud