Logo museum de buitenplaats

Afsluitingsconcert Rondje Cultuur - Duo Anamesa

02oct16:0017:00Afsluitingsconcert Rondje Cultuur - Duo Anamesa

Details

In samenwerking met de andere culturele instellingen van Eelde is er dit jaar weer een Rondje Cultuur, waar kennis gemaakt kan worden met hetgeen culturele instellingen te bieden hebben.

De afsluiting van het Rondje Cultuur vindt, traditiegetrouw, na twee coronajaren, weer plaats op het buitenpodium van Museum De Buitenplaats. Dit jaar is het de beurt aan Duo Anamesa. Het duo bestaat uit Leonieke Toering (zang, gitaar, dwarsfluit en klarinet) en JR. Bathoorn (zang en accordeon). Zij spelen de mooiste traditionele muziek uit Mexico, Europa en de Balkan. Als duo vlechten ze de levendige melodieën ineen: dan weer melancholisch, dan meeslepend zingen zij over tragische liefdesverhalen, het verlangen om te dromen en te dwalen en de rauwheid van het bestaan, waar ook schoonheid in schuilt.

De entree is gratis.

Tijd

2 oktober 2022 16:00 - 17:00(GMT+02:00)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo. 

Ga naar de inhoud