Logo museum de buitenplaats

Opening NNO Kamermuziekseizoen - Cellokwartet

25sep14:0015:00Opening NNO Kamermuziekseizoen - Cellokwartet

Details

Museum De Buitenplaats presenteert: Opening van het NNO Kamermuziekseizoen.

De talentvolle cellisten van het Noord Nederlands Orkest spelen voor dit prachtige concert samen. Jan Ype Nota, Corine ’t Hoen en Isabel Vaz laten normaliter hun cellokwaliteiten horen bij het NNO, maar gaan nu samen met een gast-cellist de hort op. Op het afwisselende en veelzijdige programma vind je werken van Bach, Telemann, Pärt, Klengel, Goltermann en Gershwin.

Tickets: 15,00 inclusief bezoek aan de tentoonstelling en tuin!

Vrienden van de Buitenplaats krijgen € 2,50 korting op een ticket voor het concert. Voer hiervoor de actiecode “Vrienden” in. Dit is alleen geldig op vertoon van uw Vriendenkaart bij de balie van het museum op de dag van het concert.

Tijd

25 september 2022 14:00 - 15:00(GMT+02:00)

Locatie

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen

Other Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

In verband met het Koepeltjesfestival op zaterdag 29 juni is Museum De Buitenplaats slecht bereikbaar. 

Het museumpaviljoen is momenteel een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud