Logo museum de buitenplaats

Musica Batavia

01aug16:0017:00Musica Batavia

Details

Museum De Buitenplaats presenteert: Muziek op Maat

Musica Batavia
Een uur barokmuziek door blokfluit, barokviool, barokcello en klavecimbel.
Het repertoire van het ensemble bestaat uit triosonates en instrumentale muziek uit de barok. Musica Batavia maakt graag programma’s rond een thema, zoals muziek uit de Nederlanden rond 1700 en werk van de drie Duitse grootmeesters Händel, Telemann en Bach.

Dit concert is een try-out docentenconcert in het kader van het Peter De Grote Festival.

Tickets: €15,00

Helaas is het vanwege de coronaperiode niet mogelijk om gebruik te maken van de Museumjaarkaart of Vriendenpas voor korting.

Tijd

1 augustus 2021 16:00 - 17:00(GMT+02:00)

Locatie

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen

Other Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

Op woensdag 12 en donderdag 13 juni is het Nijsinghhuis gesloten in verband met de opbouw van de tentoonstelling Maarten Robert en het Nijsinghhuis. Dit betekent dat deze dagen alleen de museumtuin en het café geopend zijn.  

Het museumpaviljoen is momenteel een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud