Logo museum de buitenplaats

Meraki Trio concert

13dec16:0016:45Meraki Trio concert

Details

Museum De Buitenplaats presenteert: Muziek op Maat (onder voorbehoud)

Het Meraki Trio is in 2018 opgericht en gevestigd in Nederland. Drie verschillende persoonlijkheden komen samen als het gaat om het spelen en denken over muziek. Het ontdekken van de essentie en de betekenis van de muziek, het uitdrukken en communiceren van hun gevoelens naar het publiek, het betrekken van hen bij een muzikale reis vol kleuren, klanken en beelden maakt dit kamermuziektrio uniek. Marco Danesi en Paolo Gorini zijn bovendien goede vrienden, die houden van echt alles wat met muziek te maken heeft: het maken van muziek, het luisteren naar muziek, maar ook het praten en denken over muziek. Ze zijn actief nieuwsgierig naar het hedendaagse muzieklandschap. Deze gemeenschappelijkheid is tevens de pijler van hun duo Ebano en de reden voor de voortdurende groei en ontwikkeling ervan.

De naam van de groep is ontleend aan het Griekse μεράκι dat passie, en van het Turkse Merak dat nieuwsgierigheid betekent. De muzikanten voelen zich met dit woord vereenzelvigd omdat muziek hun passie is. Het plezier dat communicatie en samenspel hen brengt is niet beter te beschrijven dan Meraki.

Op het programma staan werken vanJohannes Brahms, Jordan Grigg en Robert Schumann

Tickets: €15,- voor concert inclusief bezoek tentoonstelling en museumtuin

Tijd

13 december 2020 16:00 - 16:45(GMT-11:00)

Locatie

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen

Other Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

Op woensdag 12 en donderdag 13 juni is het Nijsinghhuis gesloten in verband met de opbouw van de tentoonstelling Maarten Robert en het Nijsinghhuis. Dit betekent dat deze dagen alleen de museumtuin en het café geopend zijn.  

Het museumpaviljoen is momenteel een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud