Logo museum de buitenplaats

Lunchconcert Prins Claus conservatorium

08dec12:0013:00Lunchconcert Prins Claus conservatorium

Details

Het Prins Claus Conservatorium Groningen presenteert: ‘Just Music’. 

Tijdens de kamermuziekweek van 5 tot en met 9 december zullen de getalenteerde studenten klassieke muziek van het Prins Claus conservatorium in Groningen hun kamermuziekstukken uitvoeren. Op donderdagmiddag 8 december zullen ze hun talent laten schijnen in Museum de Buitenplaats.

De kamermuziekweek zal plaatsvinden onder de naam ‘Just Music’. De titel implementeert creativiteit, variëteit, samenwerking en eenvoud. De muziek spreekt. Het omvat een breed palet aan muziekstijlen. Van de Renaissance tot aan moderne muziek, in verschillende bezettingen. Samen laten de studenten de kracht van muziek spreken.

Op het programma staat het kwartet in G, Op. 25 van J. Brahms, A Midsummer Nights Dream van F. Mendelssohn-Bartholdy, Andante et Scherzo van E. Bozza, het Kwartet; Op. 80, No. 6 in F van F. Mendelssohn-Bartholdy, en twee werken van F. Schubert.

Datum: Donderdag 8 december

Tijd: 12.00 – 13.00 uur

Tickets: €10,-

Combitickets (lunch + concert): €25,-

Tot 12:00 uur is het museum toegankelijk, maar kan er enige hinder zijn door het voorbereiden en inspelen van de musici. Tussen 12.00 en 13.00 uur is het museum gesloten in verband met het concert. Om 13:00 uur is er een lunch in het Museumcafé voor de bezoekers die zich hiervoor hebben aangemeld.

Tijd

8 december 2022 12:00 - 13:00(GMT+02:00)

Locatie

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen

Other Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo. 

Ga naar de inhoud