Logo museum de buitenplaats

Ligconcert met Winnie Pollard en Jakob van Ringen

14dec20:0021:30Ligconcert met Winnie Pollard en Jakob van Ringen

Details

Ligconcert in Museum de Buitenplaats

Op woensdag 14 december is er een ligconcert in Museum de Buitenplaats in Eelde. Het liggend beluisteren van de muziek zorgt voor een unieke concert-ervaring!

Het concert wordt gegeven door Winnie Pollard (o.a. zang, tanpura en fluiten) en Jakob van Ringen (gitaren). De verschillende instrumenten nemen je mee op een klankreis met elk hun eigen sfeer.

Neem een yogamat of matrasje, deken en eventueel een kussentje mee; alles zodat je lekker kunt liggen! Is liggen op de grond voor jou niet mogelijk? Neem dan even contact met ons op, dan zorgen we dat er een stoel voor je is.

Tijd: 20:00 – 21:30 (De zaal is open vanaf 19:30)

Ticket: €17,50

 

Tijd

14 december 2022 20:00 - 21:30(GMT+02:00)

Locatie

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen

Other Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

In verband met het Koepeltjesfestival op zaterdag 29 juni is Museum De Buitenplaats slecht bereikbaar. 

Het museumpaviljoen is momenteel een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud