Logo museum de buitenplaats

Jubileumconcert: Kentucky Fried Soprano

19sep16:0017:00Jubileumconcert: Kentucky Fried Soprano

Details

Jubileumconcert Museum De Buitenplaats: Kentucky Fried Soprano

Kentucky Fried Soprano is de titel die Klaartje van Veldhoven dit avontuurlijke programma bomvol prachtige liedkunst uit de nieuwe wereld heeft gegeven.
Niet iedereen weet wat een begenadigd liedcomponist Samuel Barber was. Zijn Hermit Songs zijn korte gedichten, gedachten en observaties van anonieme Ierse monniken – dicht bij de natuur, bij hun dieren en bij God. De aansprekende liederen van Aaron Copland en vooral Leonard Bernsteins cyclus I Hate Music zijn wat bekender, maar de Eve-Songs van Jake Heggie zullen beslist een ontdekking zijn. Voor Paul Komen alleen zijn er George Gershwins Three Preludes for Piano, met alle ritmische en melodieuze vondsten waardoor we van deze componist zijn gaan houden.

Tickets: €15,00

Helaas is het vanwege de coronaperiode niet mogelijk om gebruik te maken van de Museumjaarkaart of Vriendenpas voor korting.

Tijd

19 september 2021 16:00 - 17:00(GMT+02:00)

Locatie

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen

Other Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

In verband met het Koepeltjesfestival op zaterdag 29 juni is Museum De Buitenplaats slecht bereikbaar. 

Het museumpaviljoen is momenteel een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud