Logo museum de buitenplaats

Geannuleerd: Instaprondleiding Hardop Kijken

20jan14:0014:30Geannuleerd: Instaprondleiding Hardop Kijken

Details

Instaprondleidingen Hardop Kijken bij de tentoonstelling Aline Thomassen ‘The wound is the place where the light enters you’,

Onder het motto samen zie je meer nodigt Museum De Buitenplaats u van harte uit aan te sluiten bij onze instaprondleidingen. U kunt  iedere eerste en derde woensdagmiddag van de maand meedoen aan dit initiatief. Het is een interactieve rondleiding, waarbij u wordt uitgenodigd uw vragen en gedachten te delen met de rondleider en met elkaar.

Twee werken bespreken we uitgebreider aan de hand van een paar specifieke vragen, gebaseerd op de methode Visual Thinking Strategies. Voorkennis van het werk is niet nodig, en u zult merken dat iedereen andere zaken opmerkt, met als resultaat: samen zie je meer!

  • Duur: 30 minuten, van 14.00 tot 14.30 uur
  • Kosten € 3,- per persoon, naast de reguliere entreeprijs
  • Aanmelding vooraf is noodzakelijk via [email protected]
  • Maximaal 5 deelnemers per keer

Tijd

20 januari 2021 14:00 - 14:30(GMT-11:00)

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

Op woensdag 12 en donderdag 13 juni is het Nijsinghhuis gesloten in verband met de opbouw van de tentoonstelling Maarten Robert en het Nijsinghhuis. Dit betekent dat deze dagen alleen de museumtuin en het café geopend zijn.  

Het museumpaviljoen is momenteel een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud