Logo museum de buitenplaats

Ilona Timchenko

07nov16:0017:00Ilona Timchenko

Details

Museum De Buitenplaats presenteert: Ilona Timchenko
Zondag 7 november: 16.00 -16.45 uur
.

De op de Krim geboren Ilona Timchenko won in 2007 de eerste prijs in de Third Abstract Securities Landor Competition waardoor ze een platencontract in de wacht sleepte. In totaal won Ilona al meer dan twintig prijzen bij internationale concoursen, waaronder zeven eerste prijzen.
Als eerste pianist ter wereld voerde zij de complete 24 Preludes en fuga’s van Sjostakovitsj uit in Italië. In 2010 tekende Ilona een contract om het complete pianorepertoire van een van de grootste hedendaagse Spaanse componisten, Anton Gacria Abril, op te nemen. De eerste twee CD’s werden in september 2012 uitgebracht.
Ilona trad onder meer op in de Wigmore Hall, de Anton Philips Zaal in Den Haag, de Musikverein in Wenen, het Concertgebouw in Amsterdam, de Grote Zaal van het conservatorium van Moskou en de Monumental Theatre in Madrid.
Verder is Ilona artistiek leider van het Peregrinos Musaicales Festival in Santiago de Compostella in Spanje.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met de familie Labberté-Hoedemaker

Tickets: €15,00 inclusief bezoek aan museum en tuin.
Helaas is het vanwege de corona periode niet mogelijk om gebruik te maken van een Museumjaarkaart of Vriendenpas voor korting.

 

Tijd

7 november 2021 16:00 - 17:00(GMT+02:00)

Locatie

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen

Other Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo. 

Ga naar de inhoud