Logo museum de buitenplaats

Geannuleerd: Ilona Timchenko soloconcert + dinerbuffet

27sep16:0016:45Geannuleerd: Ilona Timchenko soloconcert + dinerbuffet

Details

Museum De Buitenplaats presenteert: Muziek op Maat
(Geannuleerd i.v.m. Corona)

De op de Krim geboren Ilona Timchenko won in 2007 de eerste prijs in de Third Abstract Securities Landor Competition waardoor ze een platencontract in de wacht sleepte. In totaal won Ilona al meer dan twintig prijzen bij internationale concoursen, waaronder zeven eerste prijzen. Als eerste pianist ter wereld voerde zij de complete 24 Preludes en Fugas van Shostakovich uit in Italië. In 2010 tekende ze een contract om het complete pianorepertoire van een van de grootste hedendaagse Spaanse componisten, Anton Gacria Abril, op te nemen. De eerste twee CD’s werden in in september 2012 uitgebracht. De pianiste trad onder meer op in de Wigmore Hall, de Anton Philips Zaal in Den Haag, de Musikverein in Wenen, het Concertgebouw in Amsterdam, de Grote Zaal van het conservatorium van Moskou en de Monumental Theatre in Madrid. Ilona is artistiek leider van het Peregrinos Musaicales Festival in Santiago de Compostella in Spanje. Op het programma staat in ieder geval Schumanns Kreisleriana opus 16.

 

Tijd

27 september 2020 16:00 - 16:45(GMT+02:00)

Locatie

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen

Other Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

In verband met het Koepeltjesfestival op zaterdag 29 juni is Museum De Buitenplaats slecht bereikbaar. 

Het museumpaviljoen is momenteel een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud