Logo museum de buitenplaats

Uitverkocht! Exclusief lunchconcert:Floor Le Coultre/Tim Brackman

10aug12:0012:45Uitverkocht! Exclusief lunchconcert:Floor Le Coultre/Tim Brackman

Details

In juli en augustus worden er weer concerten in Museum De Buitenplaats georganiseerd. Het concertseizoen wordt heropend met vijf exclusieve lunchconcerten. De concerten vinden van 12.00-12.45 uur plaats in het Museumpaviljoen. Aansluitend wordt een lunch in het Museumcafé geserveerd. In verband met de huidige coronamaatregelen worden de concerten voor een klein publiek gehouden.

Maandag 10 augustus
Vioolduo Floor Le Coultre en Tim Brackman. Het concert is onderdeel van een tour die het duo zelf heeft georganiseerd mede dankzij de sponsoring van Fonds Podiumkunsten. De violisten ontmoetten elkaar al op jonge leeftijd bij de Academie Muzikaal Talent. Allebei studeerden ze achtereenvolgens bij Joyce Tan, Ilona Sie Dhian Ho en Pavel Vernikov. Na samen veel kamermuziek uitgevoerd te hebben in verschillende formaties ontdekten ze het repertoire voor twee violen. Het repertoire voor twee violen en viool en altviool is zeer uitgebreid. Van Bach, Mozart, Spohr tot Bartók, Ysaÿe en Prokofjev. Meer informatie over het duo kunt u hier vinden Dit concert is de laatste in de reeks van vijf lunchconcerten.

Prijs: €25 (exclusief drankjes).

Tijd

10 augustus 2020 12:00 - 12:45(GMT+02:00)

Locatie

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen

Other Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo. 

Ga naar de inhoud