Logo museum de buitenplaats

De Museum Gym - Mindful wandeling, yoga en bootcamp

19jan11:0016:00De Museum Gym - Mindful wandeling, yoga en bootcamp

Details

Aanstaande woensdag opent Museum De Buitenplaats de deuren voor de ludieke actie van de Museum Vereniging, om speciale aandacht te geven aan (mentale) fitheid. Bezoekers zijn welkom in onze in- en outdoor Museum Gym!
Met deze ludieke actie in het museum vragen we aandacht voor het spoedig heropenen van musea, in het belang van kunst, educatie en het geestelijk welzijn van iedereen in Nederland.

Om 11.00 uur openen de hekken zodat iedereen tot rust kan komen tijdens onze mindful-wandeling door de tuin. Op eigen gelegenheid kan men door de tuin dwalen en zich bewust worden van zijn gedachtes. Eventuele extra stimulans voor de gezonde geest is aanwezig in de vorm van Kijkwaaiers: vragen over de Beeldentuin waardoor u aan het denken wordt gezet.

Om 14.00 uur is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een yogales in de museumzaal voor wat extra ontspanning, of mee te doen aan een fanatieke bootcamp in de tuin, om het luie zweet van de afgelopen periode weg te werken. De lessen duren beide een uur en deelname/toegang is de hele dag gratis.

Daarnaast is er koffie en thee To Go te halen in het Museumcafé.

Meer informatie over De Museum Gym? Kijk op https://www.museum.nl/nl/de-museum-gym 

 

Tijd

19 januari 2022 11:00 - 16:00(GMT+02:00)

Locatie

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen

Other Events

Health Guidelines for this Event

Physical Distance Maintained
Event Area Sanitized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

Op woensdag 12 en donderdag 13 juni is het Nijsinghhuis gesloten in verband met de opbouw van de tentoonstelling Maarten Robert en het Nijsinghhuis. Dit betekent dat deze dagen alleen de museumtuin en het café geopend zijn.  

Het museumpaviljoen is momenteel een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud