Charivari Trio

12jun14:0015:00Charivari Trio

Dit is het concert dat eigenlijk op 13 februari 2022 plaats zou vinden.

Charivari Trio
Het Charivari trio zingt en speelt op viool, accordeon en contrabas muziek van Roemenië tot Venezuela. Eigenzinnige bewerkingen van authentieke Zuid-Amerikaanse en Oost-Europese volksmuziek worden afgewisseld met eigen composities, Cubaanse begrafenisdansen worden vermengd met nieuwe Nederlandse zigeunermuziek en Roemeense drinkliederen. Op het podium dagen de drie muzikanten elkaar uit tot virtuoos samenspel en adembenemende improvisaties. Ze rekenen af met de grenzen tussen exotische culturen en laten hun publiek horen dat het Charivari trio een onweerstaanbare mix is van een klassiek strijktrio, een jazzorkest en een volksmuziekgroep.

Tickets: €15,00 – inclusief bezoek aan het museum en de tuin.
Helaas is het vanwege de corona omstandigheden niet mogelijk om gebruik te maken van de Vriendenpas of Museumjaarkaart voor korting.

(Zondag) 14:00 - 15:00(GMT+02:00)

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen