Logo museum de buitenplaats

Verhuur en arrangementen

LUNCHEN & BORRELEN

Na een bezoek aan het museum, het Nijsinghhuis of de tuin zin in wat lekkers? Of op zoek naar een restaurant in Drenthe voor een overheerlijke lunch? Zoek dan niet verder!

PRESENTEREN EN VERGADEREN

Ben je helemaal klaar met online vergaderingen en ben je op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor een presentatie of vergadering? Dan ben je bij Museum De Buitenplaats op de juiste plek!

TROUWEN

Wist je dat je kunt trouwen bij Museum de Buitenplaats in Eelde? Wij doen er alles aan om jullie als bruidspaar een onvergetelijke en onbezorgde trouwdag te laten bezorgen.
Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

In verband met het Koepeltjesfestival op zaterdag 29 juni is Museum De Buitenplaats slecht bereikbaar. 

Het museumpaviljoen is momenteel een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud