Logo museum de buitenplaats

Home

 

Ontdek
Museum De
Buitenplaats

 

Welkom bij Museum De Buitenplaats

 

Museum De Buitenplaats is geopend op dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 en 17.00 uur.

In verband met de winterperiode (zondag 30 oktober t/m zondag 26 maart) zijn de openingstijden van het Nijsinghhuis aangepast. Meer informatie kunt u vinden op Plan Uw Bezoek.

Koop hieronder direct een combiticket voor het museumpaviljoen, de tuin én de benedenverdieping van het zeventiende-eeuwse Nijsinghhuis. Tickets worden ook aan de balie verkocht.
Meer praktische informatie kunt u lezen op Plan Uw Bezoek.

 

Plan uw bezoek

Tentoonstellingen

 

Tentoon-stellingen

Tentoonstellingen

Verstild Bezit – Het Depot Belicht

11 november 2022 t/m 05 maart 2023

Museum De Buitenplaats presenteert een selectie van stillevens en beelden van verstilling uit de eigen collectie. De tentoonstelling Verstild Bezit – Het Depot Belicht brengt kunstwerken onder de aandacht die lang onopgemerkt in het depot zijn gebleven. Het is voor het eerst sinds tijden dat een groot deel van deze werken aan het licht wordt gebracht.

Agenda

Nieuws

 

Logo museum de buitenplaats

Bezoek

Arrangementen

In verband met het Koepeltjesfestival op zaterdag 29 juni is Museum De Buitenplaats slecht bereikbaar. 

Het museumpaviljoen is momenteel een aantal maanden gesloten in verband met een grote verbouwing. Het Nijsinghhuis, het Museumcafé en de tuin zijn in deze periode wel geopend. 

Momenteel worden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde-Paterswolde uitgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Museum De Buitenplaats. Houd uw routeplanner bij de hand, en kijk voor de juiste busroute op 9292.nl. Kijk voor het laatste nieuws op de website van Gemeente Tynaarlo

Ga naar de inhoud